lauantai 30. maaliskuuta 2013

Back in business

Ohhoh. Aika pitkä blogipaussi takana. Viimeinen merkintä tammikuulta, ja nyt eletään jo maaliskuun loppusuoraa. Pakko siis ryhdistäytyä, ja antaa itsestään edes jonkinlaisia elonmerkkejä. Alkuperäinen tavoitteeni kirjoittaa tänä vuonna enemmän postauksia kuin vuonna 2012 pitää edelleen kutinsa. Vielä kerkeää kiriä!

Rupesin oikein miettimään, että mistä näinkin pitkä paussi johtuu? Kaivoin kalenterini esille, ja sieltähän niitä syitä putkahtelee. Duunia, duunia ja duunia, päälle kylppäriremonttia ja kohta tulevan lapsiperheen valmisteluja. Siinähän ne päivät on pitkälti menneet, ja illat sekä viikonloput arjen vauhdista palautumisessa.

Duunirintamalla sain hiukan enemmän vastuuta ja sitä kautta omaa energiaa ja keskittymistäkin on luonnollisesti mennyt siihen suuntaan huomattavasti aikaisempaa enemmän. Muutama kuukausi on nyt vaativampia hommia takana, ja nyt onneksi rupeaa pikkuhiljaa viikot rullaamaan edes jonkinlaisella rutiinilla. Helpottaa jatkossa siten myös oman ajankäytön hallintaa...

Paljon mielenkiintoista on tässä lähiaikoina edessä, joten blogitahtini palautuu varmasti entiselleen. Toivottavasti saan myös jotain lukijoita kiinnostavaa tarinaa naputeltua, jottei tarvitsisi aivan itselleen näitä kirjoitella. Toisaalta blogin pitämisessähän on aina se meditatiivinenkin puoli, kun saa purkaa omien aivojensa sisältöjä jonnekin.

Hyvää kevättä itse kullekin.

Khayr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti