sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kiitos 1990 - 1999 vol7.

Ensimmäinen biisi, joka ei mielestäni tälle listalle kuulu. En ole koskaan ollut mikään naisräppäreiden ihailija, eikä tämä tee poikkeusta. Gangsta Boo ja biisi Where dem dollars at ei mielestäni jätä juuri jälkipolville kerrottavaa.

Ihan peruspoljentoa ja 90-luvun lopun cashmoney-hengessä tehtyä fyrkkaräppiä. Ei paljon muuta.. XXL:n listan sijalle 244 biisi on kuitenkin päätynyt. Ehkä voimme pitää sitä jollain tapaa oman aikakautensa esimerkkibiisinä, vaikkei mikään huipputekele olekaan.Gangsta Boo tuli tunnetuksi jäsenyydestään legendaarisen Memphis-rap -yhtyeen Three Six Mafian jäsenenä, tosin hän myöhemmin erosi kokoonpanosta rahakiistojen vuoksi.

Where dem Dollars at löytyy Gangsta Boon esikoisalbumilta Enquiring Minds, joka julkaistiin vuonna 1998. Parhaimmillaan albumi nousi Billboardin R&B/Hiphop-listalla sijalle 15.

Myöhemmällä urallaan Gangsta Boo vaihtoi nimensä Lady Booksi, ja on julkaissut yhteensä neljä albumia ja kahdeksa mixtapea. Lisäksi hän on vieraillut lukuisien artistien levyillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti